Invitatie pentru a petrece doua zile in aer liber

Te invit sa petrecem doua zile la aer curat, timp in care sa ne relaxam dar sa si invatam cate ceva in minitabara organizata de mine si de prietenul meu, psihologul Mihai Stancu. Detalii poti afla mai jos.
 Minitabara 24-25 august la Valenii de Munte in jud. Prahova, la 100 km fata de Bucuresti, cu tema: COMBINAREA CORECTA A ALIMENTELOR  si INFLUENTA STRESULUI ASUPRA DIGESTIEI
Programul minitaberei:
Sambata 24 august:
- Sosirea participantilor – in cursul diminetii;
– Program de relaxare la Slanic Prahova (o jumatate de ora de mers cu masina). Se poate vizita Salina sau se poate face baie si plaja la Baia Baciului (lac cu apa foarte sarata);
– Revenirea la tabara la orele 17 – 18;
– Atelier de gatit in aer liber pentru prepararea cinei;
– Cina;
– Foc de tabara cu prezentarile tematice in jurul focului.
Eu, Cris, voi prezenta COMBINAREA CORECTA A ALIMENTELOR iar Mihai Stancu ne va vorbi despre INFLUENTA STRESULUI ASUPRA DIGESTIEI. Va mai exista o prezentare surpriza ce va fi sustinuta tot de o buna prietena.
Dupa un somn fain va urma:
Duminica 24 august:
– Inviorarea de dimineata: usoare exercitii de intretinere si stretching cu Cristi Badina, practicant de arte martiale;
– Micul dejun;
– Sesiune de intrebari si raspunsuri legate de prezentarile din seara anterioara;
– Sesiuni individuale de Reiki pentru cei care doresc;
– Atelier de gatit in aer liber pentru prepararea mesei de pranz ;
– Masa de pranz urmata de discutii si concluzii;
– Incheierea minitaberei (orele 16 – 17)).
Cazarea se poate face in doua moduri: la o pensiune locala sau prin campare la locul de desfasurare a evenimentului. Este vorba de un teren privat pe care se afla o casuta de vacanta unde vom avea acces la bucatarie, baie cu WC si dus cu apa curenta rece si calda.
Acesta este programul propus de noi, organizatorii evenimentului. Bineinteles ca el poate fi completat sau imbunatatit la sugestia participantilor. Ne dorim ca fiecare dintre noi sa ne simtim confortabil, sa fie un eveniment relaxant si sa plecam din tabara cu multe ganduri bune. Nu vom impune nimanui un anumit regim alimentar chiar daca evenimentul se refera la sfaturi legate de alimentatie.
Am stabilit o taxa modica de participare in valoare de 50 lei de persoana, din care se vor acoperi cheltuielile administrative si se va face aprovizionarea cu fructele si legumele care se vor consuma in timpul evenimentului. Aceasta taxa nu include cheltuielile de cazare pentru cei care doresc sa doarma o noapte la o pensiune locala. Exista si o reducere pentru cupluri. Pentru acestea taxa va fi de 70 lei pentru ambele persoane.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri in minitabara va rugam sa ne contactati prin e-mail:
Cris – cristina.badina@gmail.com
Mihai – mihaistancu@yahoo.com
Noi va asteptam cu drag sa petrecem doua zile relaxante in aer liber impreuna si va rugam sa ne contactati pentru inscrieri tinand cont si de faptul ca numarul de locuri este limitat.
O zi magica tuturor,
Cris si Mihai