Pin It

Cum este mai bine sa mancam rosiile?

Tu mananci salata de rosii cu ulei de masline, sau preferi rosiile simple?

Stropind rosiile cu putin ulei de masline vei da posibilitatea organismului tau sa asimileze mai bine licopenul din coaja de rosie.

Licopenul este un colorant natural, o substanta cu efecte antitumorale, antioxidante si care previne ateroscleroza si bolile degenerative. Licopenul se gaseste din abundenta in coaja de rosie, dar si in alte legume si fructe. De exemplu in struguri.
Deci, nu decoji rosia inainte sa o mananci si adauga-i putin ulei de masline ca sa profiti la maxim de beneficiile pe care le va aduce in organismul tau!

– See more at: http://www.bucatemagice.ro/?p=273&preview=true#sthash.X0qoCZhS.dpuf

Tu mananci salata de rosii cu ulei de masline, sau preferi rosiile simple?

Stropind rosiile cu putin ulei de masline vei da posibilitatea organismului tau sa asimileze mai bine licopenul din coaja de rosie.

Licopenul este un colorant natural, o substanta cu efecte antitumorale, antioxidante si care previne ateroscleroza si bolile degenerative. Licopenul se gaseste din abundenta in coaja de rosie, dar si in alte legume si fructe. De exemplu in struguri.
Deci, nu decoji rosia inainte sa o mananci si adauga-i putin ulei de masline ca sa profiti la maxim de beneficiile pe care le va aduce in organismul tau!

- See more at: http://www.bucatemagice.ro/?p=273&preview=true#sthash.X0qoCZhS.dpuf